Payas Spor’da maddi kriz Kulüp Başkanı Mehmet Arslan’ı çileden çıkarttı. Futbolcular antrenmana çıkmadı. Payasspor taraftarı çağrıda bulundu:

”KAYMAKAM KARA’DAN VE BAŞKAN BEKİR ALTAN’DAN DESTEK, İŞ ADAMLARINDAN MADDİ YARDIM BEKLENİYOR”

Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Payas Spor’da maddi kriz… Hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde Fethiye Spor’u ağırlamaya hazırlanan Güney temsilcisi Payas Spor’da, futbolcular verilen maddi sözlerin yerine getirilmeyince iki gündür antrenmana çıkmadı. Kulüp Başkanı Mehmet Arslan, Payasspor’da futbolcuların antrenmana çıkmadıklarını doğruladı. Başkan Arslan, “Payas Sporumuzu en iyi yere getirebilmek için tüm imkanlarımı seferber ettim. Maddi açıdan zor durumda kaldığımız için artık futbolcularımıza da gereken maddi desteği veremez olduk. Kulübümüzün acilen maddi desteğe ihtiyacı var. Haftaya Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Fethiye Spor maçı öncesinde futbolcularımızın antrenmana çıkmamaları bizleri de üzmektedir” dedi.
TARAFTARLARDAN DESTEK ÇAĞRISI
Payas Spor taraftarları da başta İlçe Kaymakamı Polat Kara ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın takıma sahip çıkması gerektiğini belirterek, yörede faaliyet gösteren iş adamlarından maddi destek olunması yönünde çağrıda bulundular.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.