Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri Kapsamında İl Müdürü Mehmet Zülfi Camkurt ve Kutlama Komitesi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Bülent Seküçoğlu’nu ve Yönetim kurulu Üyelerini Raşit Özyurt ve Çağrı Belibağlı’yı ziyaret etti.
Ziyarete İl Müdürü Mehmet Zülfi Camkurt “En büyük paydaşlarımız olan Sivil Toplum Örgütlerinin fikirleri bizim için çok önemlidir. Gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin çarpan etkilerini ancak paydaşlarımızla yaptığımız istişarelerde görebiliyoruz. Bu nedenle de Kurumumuzun stratejilerini başta Sivil Toplum Kuruluşları olmak üzere tüm paydaşlarımıza yaptığımız toplantılarla anlatıyoruz. Bu gün de bir başka amaçla, Kurumumuzun kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlanan sosyal güvenlik haftası etkinlikleri kapsamında buradayız. Başta sayın İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Halil Şahin nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Sayın Bülent Seküçoğlu ise; Hatay Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Zülfi Camkurt’a, ilimizde göreve başladığı günden bu yana bizi hiç ihmal etmeyerek gerçekleştirdikleri; gerek bilgilendirme, gerek istişare toplantıları gerekse de nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.