Güven Makina’nın eşsiz tasarım ve işçilik kalitesi ürünü olan Treyler Mixer, Beton  2013  İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı’na katılanların hayranlığını kazandı. Güven Makina’nın Beton 2013 Fuarı’nda  sergilediği  beton taşıma kapasitesi 12 m³ olan Treyler Mixer büyük ilgi gördü. Ağırlık olarak 7.250 kg. ile şu an Türkiye’de üretilen en hafif Treyler Mixer olma özelliği taşıyan ve bu özelliği ile beton taşıyan firmalar açısından büyük rağbet ve öncelik gösterilmesi beklenen ürün fuarın yıldızı oldu. Güven Makina Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, “Firma olarak en büyük başarımız müşterilerimizin bize duydukları güven ve sadakattir. Bunu fuarlarda daha iyi görüyoruz ve anlıyoruz” dedi.

Dünya devi Güven Makina fuarın gözdesi oldu

Bölgemizin ve ülkemizin lider treyler firmalarından olan  Güven Makina, CNR İstanbul Fuar Merkezi’nde  bu sene 5.’si düzenlenen Beton  2013  İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı’nda sürpriz bir ürünle fuarın gözdesi oldu. Güven Makina’nın Beton 2013 Fuarı’nda  sergilediği  beton taşıma kapasitesi 12 m³ olan Treyler Mixer büyük ilgi gördü. Ağırlık olarak 7.250 kg. ile şu an Türkiye’de üretilen en hafif Treyler Mixer olma özelliği taşıyan ve bu özelliği ile beton taşıyan firmalar açısından büyük rağbet ve öncelik gösterilmesi beklenen ürün fuarın yıldızı oldu. Rakipleri tarafından da takdir edilen 12 m³ Treyler Mikser fuarın daha ilk gününden İzmir’de bulunan Batı Beton Gür-An Nakliyat  firmasına satıldı.

Batı Beton Gür-An Nakliyat firması sahibi Yaşar Sanaç, yıllardır bu şekilde üretilmesini düşündüğümüz hafif, mukavemetli ve aşınmaz malzemelerden yapılan treyler mikseri beklediklerini ve bunu da yıllardır müşterisi olduğumuz Güven Makine’nin yapmasından dolayı büyük gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti. Aradıkları her türlü özellikleri bu Treyler Mikserde gördüklerini ve hemen satın aldıklarını dile getiren Yaşar Sanaç, uzun yıllardan beri Güven Makina’dan araç satın aldıklarını ve şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadıklarını ifade etti.

 “EN BÜYÜK BAŞARIMIZ İNSANLARIN GÜVENİ VE SADAKATİ”

Güven Makina’nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, ” Firma olarak en büyük başarımız müşterilerimizin bize duydukları güven ve sadakattir. Bunu fuarlarda daha iyi görüyoruz ve anlıyoruz.Yaptığımız her yeni ürünü en iyi yaptığımızı biz değil, müşterilerimiz ve rakip firmalarımız söylüyor. Bundan daha iyi bir başarı ve mutluluk olabilir mi?”diye konuştu. Beton 2013 fuarında bir çok yeni sipariş aldıklarını ve bunları tam zamanında teslim etmek için şimdiden planlama ve program yaptıklarını dile getiren Cemil Kirmit , “Bu fuarlar hem Güven Makina  için hem de ülke ekonomisi için çok faydalı. Hem yaptığımız çalışmaların karşılığını bu fuarlarda alıyoruz, hem de piyasa ve sektörün nereye koştuğunu, sektörün ihtiyaçlarını daha iyi görüyoruz” dedi.

 TREYLER MİXER EŞSİZ TASARIMIYLA BÜYÜLEDİ

Güven Makina’nın fuarda sergilediği Treyler Mixerin bir çok üstün özelliği bulunuyor. Kazan ve karıştırıcı helezon sacları aşınmaz plaka olan  İsveç çeliği  Hardox malzemeden imal edildi. Şasede, daha hafif ama bir o kadar mukavemetli İsveç çeliği olan Domex marka sac kullanıldı. Bütün bu malzemeler daha sonra Güven Makina’nın eşsiz tasarımı, işçiliği ve kalitesiyle de birleşince ortaya üstün özelliklere sahip bir ürün çıktı.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.