Filtre sektörünün efsane ismi merhum Ahmet Göçmen, ölümünün 1. yıldönümünde hem kabri başında hem de büyük emekler verdiği Asaş Filtre Fabrikası’nda dualarla anıldı
Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan filtre sektörünün efsane ismi merhum Ahmet Göçmen, ölümünün 1. yılında dualarla anıldı. İş dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan merhum Ahmet Göçmen, hem kabri başında hem de kurucusu olduğu Asaş Filtre Fabrikası’nda dualarla yad edildi. Asaş Filtre Fabrikası’ndaki anma töreninde Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen, Genel Müdür Yardımcısı ve Satın Alma Müdürü Suat Atasever başta olmak üzere tüm fabrika çalışanları katılım gösterdi. Duygu yüklü anma töreninde çalışanlara hitaben açıklamalarda bulunan Genel Müdür Yardımcısı ve Satın Alma Müdürü Suat Atasever, ‘’Bugün babamız, sevgili ağabeyimiz, işverenimiz Ahmet Göçmen’in aramızdan ayrılışının birinci yıldönümü. Merhum Ahmet Bey’in yokluğuna hala alışamadık. O inandığı gibi yaşadı ve insanı seven yapısıyla sevenlerini her zaman kucakladı. Meslek hayatında her zaman örnek bir işadamıydı. O aynı zaman örnek bir aile babası oldu. Ölüm yıldönümünde sevgili Ahmet ağabeyimizi özlemle anıyoruz’’ dedi.
YOKLUĞUNA ALIŞAMADIK
Merhum Ahmet Göçmen’in oğlu ve aynı zamanda Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen de, yaptığı duygu yüklü değerlendirmesinde, ‘’Hala sevgili babamızın aramızdan ayrıldığına inanamıyorum. O’nun bıraktığı değerleri daha da büyüteceğiz. Bizlere hep bağlılığı ve sahiplenmeyi aşıladı. Her zaman çözüm ve uzlaşmadan yana tavır koydu. Yaşamın her alanında bizi uyaran ve sahiplenen bakışını hatırlayacağız’’ şeklinde görüş ortaya döktü. Fabrika işçileri de yaptıkları açıklamalarında, merhum Ahmet Göçmen’in kendileri için bir işverenden daha çok şey ifade ettiğini ve O’nu kaybetmenin üzüntüsünü hala yaşadıklarını ifade ettiler.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.