İskenderun’da faaliyet gösteren Okyanus Eğitim Gönüllüleri Yardımlaşma ve marsbahis Dayanışma Derneği’nin üyelerinin buluştuğu programda sema gösterisi ve sanatçı Dursun Ali Erzincanlı’nın şiir ve naatları katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

Mustafa Kemal Üniversitesi’ne bağlı Yazıcı konservatuarında düzenlenen etkinliğe Gaziantep’ten gelen Şems Sema Grubu’nun gösterisi ile başlandı. Bayanlara yönelik gerçekleştirilen etkinlikte sema gösterilerinin ardından Türkiye’nin yakından tanıdığı Dursun Ali Erzincanlı, sesi şiir ve naatları ile salonu dolduran davetlilere duygu ve hüzün dolu anlar yaşattı.

Okyanus Eğitim Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Canan Beşkardeş, “İskenderun halkımızın yoğun ilgi gösterdiği etkinliğimizde Şems sema Gurubu ve Türkiye’de naat ve şiirleri ile insanların gönlüne huzur veren Dursun Ali Erzincanlıyı konuk etmenin mutluğunu yaşıyoruz. Dernek olarak bu tür sosyal etkinliklerimiz devam edecek. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Bu arada Şems Sema Grubu’nun minik semazeni Bilal Kaya, gösterisi ile büyük beğeni topladı. 2 yıldır Sema gösterilerine katıldığını ve bu işi büyük bir şevkle yaptığını söyleyen Bilal Kaya, İskenderun’da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.