MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan, 30 Mart’ta seçimi kazanacaklarına inandıklarını söyleyerek, “Dedikodulara inanmayın. Güneş balçıkla sıvanmaz” dedi. HATAY siyasetinin önemli isimlerinden MHP Büyükşehir Başkan adayı Mete Aslan, son zamanlarda partisinin seçimi kaybedeceği yolunda özellikle çıkarılan dedikodulara kimsenin inanmamasını isteyerek, “Seçimi kaybedeceğini anlayan CHP ve AKP bu asılsız ve mesnetsiz dedikodunun arkasına gizlenmeye çalışıyor. Güneş balçıkla sıvanmaz. Hatay’da seçimi MHP kazanacak. Hatay’da yaşayanlar sağduyu ile hareket edecek ve üç hilali iktidar yapacak” dedi.

DSC_1304-001GERÇEK BELEDİYE HİZMETİ

Hem CHP’nin hem de AKP’nin bütün oylarına talip olduklarını belirten Mete Aslan, “Bizim seçim kaybedeceğimiz yalanını yalanlar gerçekle yüz yüze gelmeye korkuyorlar. Ama korkunun ecele faydası yok. Sahte kamuoyu araştırmaları ile kendilerini önde göstermeye çalışan AKP ile CHP’ye oy verecek sağduyu insanlara sesleniyorum. Oyunuzu ziyan etmeyin. Sandıktan MHP’nin adayı Mete Aslan’ı çıkarın ki, Hatay ve tüm ilçeler gerçek belediyecilik hizmetiyle tanışsın” diye konuştu.

SANDIGA GÖMÜLECEKLER

MHP’nin Türkiye’de oy patlaması yapacağını en büyük ve en ciddi araştırma şirketlerinin artık kabul ettiğini öne süren Mete Aslan, “Bu yüzden sizlere kutsal saydığınız oylarınızı heba etmek yerine MHP’ye vererek değerlendirmenizi, Türkiye’nin yakaladığı rüzgardan faydalanmanızı istiyorum. Sevgili hemşehrilerim, MHP Hatay’ta ayakta, adayı Mete Aslan iki defa ayakta. Kendine çok güvenen bu iki parti sandığa gömülecek. Bunu sizler yapacaksınız. Sizler Mete Aslan ile büyüyeceksiniz” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.