CHP’den iskenderun Belediye Meclis Üyesi seçilen M.Fatin Bereketoğlu, iskenderun’da seçimi kazanamadıları için buruk bir sevinç yaşadığını dile getirdi. Bereketoğlu yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Öncelikle mazbatasını uzun mücadeleler sonrasında alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu ve daha önce Mazbatalarını alıp göreve başlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Lütfü Savaş ve diğer Büyükşehir Belediye Başkanlarımız ile Tüm İlçe Belediye Başkanlarımıza başarılar diliyorum. Ben de İskenderun’da Sevgili Başkan Adayımız Operatör Doktor Yılmaz Şahutoğlu’nun listesinden Siz Saygıdeğer İskenderun’lu hemşehrilerimin teveccühü ile İskenderun Belediye Meclis Üyesi seçildim. Bugüne kadar da bu mesajı yayınlamak istemeyişimin nedenleri;
1) İskenderun Belediye Başkanlığını az bir farkla kaybetmemiz dolayısıyla oldukça buruk olmamdı,
2) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmamıza rağmen Mazbatanın Sn. Ekrem İmamoğlu’na bir türlü teslim edilmemesiydi.
Ancak Dün itibariyle Türkiye’nin En Büyük Şehirlerinde olduğu gibi İstanbul’a da Bahar gelince gecikmeli de olsa mazbatayı aldığımı duyurmak istedim. Beni bu göreve layık gören Başta Sevgili Başkan’ım Yılmaz Şahutoğlu olmak üzere, HBB Başkanım Lütfü Savaş’a, Değerli Vekillerim Sn.Suzan Şahin, Sn. İsmet Tokdemir, Sn. Mehmet Güzelmansur ve Sn. Serkan Topal’a, İl ve İlçe Örgütlerine, ATSİAD ve DASİFED’e, Aileme, Parti Emekçilerine ve en önemlisi Saygıdeğer Aziz İskenderun Halkına çok çok teşekkür ediyor, Mazbata alınması aşamasında ve yaptığımız ilk Meclis Toplantısından da alınan bazı görüntüleri Sizlerle aşağıda paylaşmaktan gurur duyuyorum.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.